Benieuwd hoe het is om te duiken?

We weten zeker dat je het gaaf zult vinden! Je kunt bij ons vrijblijvend een proefduik maken in het zwembad. In deze veilige omgeving kun je op een ontspannen manier ervaren hoe het is om onder water adem te halen, te zwemmen en te zweven. Je wordt begeleid door een ervaren instructeur. Je hoeft alleen zwemkleding en een handdoek mee te nemen. Wij zorgen voor het materiaal.

Proefduik

Ieder jaar organiseren we aan het begin van het zwembad seizoen een uitgebreide introductie. Deze bestaat uit twee avonden:

  • een ‘droge’ avond (waar je krijgt informatie over sportduiken als hobby; de benodigde opleiding, de uitrusting en de kosten).
  • een ‘natte’ avond waarbij je echt het water in gaat. Je krijgt op deze avond een introductie les snorkel- en persluchtduiken.

Aan het eind van beide avonden krijg je jouw doopduik brevet uitgereikt. Het officiële programma van deze avonden loopt van 20.00 tot 22.00 uur. Daarna is er volop gelegenheid voor het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen.

De kosten voor beide avonden all-in (koffie, materiaal gebruik en brevet) bedragen € 20,-. Besluit je lid te worden, dan zijn deze avonden helemaal gratis. Op deze manier maak je op laagdrempelige wijze kennis met onze gezellige en actieve vereniging.

Doen!?

Kom in contact