Bezoek aan Oceanium Blijdorp

Informatie

  • zondag 2 april 2023 15:00
  • Christiaan K.
  • 47

Omschrijving

Op een stralende lentedag, vol energie en enthousiasme, gingen we met maar liefst 33 deelnemers op avontuur in het Oceanium. Op die zonnige 2e april, rond 11:00 uur, verzamelden we ons voor de groepsfoto en verwelkomden we de gidsen met luid gejuich. In drie gezellige groepjes werden we meegenomen op een exclusieve rondleiding, waarbij we allerlei fascinerende feitjes te horen kregen over het oceanium, het onderwaterleven en de bijbehorende technologie.

Maar er was één speciale wetenswaardigheid die me echt is bijgebleven: "Wat maakt de man? Het zaad!", verklaarde de gids met een knipoog. "Nee, niet dat `gevalletje`. Dat is gewoon een leuke bijkomstigheid." Tja, heren, nu weten we het! Deze grappige uitspraak bracht zeker een lach op ons gezicht en maakte de dag nog memorabeler.

Het was een dag vol ontdekkingen, vrolijkheid en bijzondere momenten. Samen hebben we genoten van een geweldige achter-de-schermen ervaring in het Oceanium. Laten we deze herinneringen koesteren en uitkijken naar meer avonturen in de toekomst!