Bootcamp 2022

Informatie

  • dinsdag 5 juli 2022 21:51
  • Christiaan K.
  • 40

Omschrijving

Yes! We mochten weer, een Dolphin weekend zonder corona maatregelen. Vrijdag aangekomen op de camping, tentje opgezet en daarna met z’n alle lekker Chinees gegeten. Als toetje kondigde Monica bijzonder nieuws aan door cupcakes met muisjes uit te delen. Kortom het weekend was goed begonnen! ‘s avonds direct een nachtduik maken! Best wel een beetje spannend, maar ook leuk!

Zaterdag ook weer twee leuke duikjes gemaakt. Ook de avond was weer een feestje. Tim had als vanouds weer een heerlijk biertje gebrouwen (de tranen van Neppe Tunis) en we konden ook weer genieten van de wel bekende BBQ, geheel verzorgt door Colin (The Hungry Bois). Heerlijk eten, lekkere drank, goed gezelschap en lekker weer. Wat kan je als duiker nog meer wensen. En natuurlijk konden we deze bootcamp weer afsluiten met een aantal brevetten: Dustin, Marco en Danique van harte gefeliciteerd! Neppe Tunis kwam speciaal langs om de laatste Proeve van Bekwaamheid af te nemen en om Dustin en Danique in zijn rijk welkom te heten. Omdat Marco vanwege werk niet aanwezig was heeft Neppe Tunus hem een tijdelijke verblijfsvergunning 😉 verstrekt.

Zondag was alweer het laatste duikje van het weekend. De Zeelandbrug, altijd een mooie duikstek. We waren wel ruim voor de kentering dus dit werd een echte stromingsduik. Zeker voor de nieuwbakken 1*.

Na de duik terug naar de camping om te lunchen en onze tentjes weer afbreken en spullen in te pakken. Het zat er helaas alweer op. Maar ‘t was een heerlijk weekend, veel gelachen, heerlijk eten en veel zonnestralen! Ik heb er van genoten!

Sandra.