Geslaagde ALV 2021

Informatie

  • zondag 10 oktober 2021 21:55
  • Christiaan K.
  • 50

Omschrijving

Zondag 3 oktober was het zover. Na 2 jaar konden we eindelijk weer gezellig bij elkaar komen voor onze ALV. Een behoorlijk deel van de ALV is natuurlijk altijd weer het formele stuk over financieren, bestuur, plannen etc. Maar zoals gebruikelijk maken we er ook altijd een feestje van. De reden waarom onze ALV’s zo enorm goed bezocht worden. En dat is best bijzonder!

We begonnen om 15:00 uur met het formele stuk agenda, notulen, financiën, bestuur, activiteiten etc. Deze keer maar liefst twee jaar te overbruggen omdat we vorig jaar door de Corona perikelen geen ALV hadden. We kozen een nieuw bestuur (met maar liefst twee jonge vrouwen!) en besloten om de contributie met € 10 te verhogen om de NOB verhoging te compenseren.

Ook dit jaar waren we te gast bij Rick (WFT Xperience) in de Campus Delta. Rick en Linda hadden voor na de vergadering wat speelse activiteiten voor ons voorbereid. Een leuke kahoot over duikweetjes waar Monica tot haar eigen verbazing winnaar van werd en vervolgens buiten een spel dat nog het meeste weg had van Harrie Poter’s Zwerkbal. Alleen de vliegende bezems ontbraken nog :-).

Rond 18:00 waren we redelijk hongerig en konden we aanvallen bij de heerlijke BBQ hapjes verzorgd door de “TwoHungryBois’. Omdat één van de bois werkverplichtingen had, assisteerde Christiaan de chef (Colin) bij het assembleren en uitserveren.

Kortom een ouderwets gezellige middag!