Wat zijn de opleidings mogelijkheden?

Ieder jaar verzorgen we opleidingen voor beginnende duiker tot en met duik instructeur. Plezier, ontspanning en veiligheid staan hierbij centraal. Binnen onze vereniging hebben we meerdere enthousiaste en actieve instructeurs die alle NOB/CMAS, DAN en zelfs PADI opleidingen en specialisaties kunnen verzorgen. We oefenen van eind september tot eind maart op de vrijdagavond in zwembad de Zevenkampse Ring te Rotterdam. Hier praten we ook na de training onder genoot van een drankje en hapje nog even bij in de Brasserie.

NOB/CMAS

Duikteam Dolphin is aangesloten bij de Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB). Welke op haar beurt onderdeel van de internationale duikorganisatie CMAS.

Binnen Dolphin kunnen we opleidend voor alle duikbrevetten en specialisaties tot en met het niveau van instructeur. Deze brevetten zijn wereldwijd erkend en staan hoog aangeschreven. Verder is de NOB de enige door de Nederlandse overheid erkende sport- duikorganisatie en tevens aangesloten bij het NOC/NSF.

Opleiding is ons paradepaardje. Enthousiaste instructeurs zorgen ervoor dat nieuwe leden op een prettige manier vertrouwd raken met het verblijf onder water en spelenderwijs aanleren hoe de duiksport veilig beoefend kan worden. Bij Dolphin wordt veel gedoken en veiligheid voor onze duikers staat daarbij op de eerste plaats.

NOB CMAS

DAN

DAN Europe (Divers Alert Network Europe) is een internationale non-profit medische en research organisatie met bijna 100.000 leden welke zich richt op veiligheid en gezondheid van duikers. Dolphin kan ook DAN duikmedische training tot en met instructeursniveau aanbieden.

DAN