Welkom bij Duikteam Dolphin! Leuk dat je interesse in onze duikvereniging toont

Zoek je een vereniging waar gezelligheid en duiken onafscheidelijke buddy’s zijn?

Duikteam Dolphin is een kleine actieve duikvereniging voor en door de leden en hun familie. Neem je partner en kinderen gerust mee naar onze verenigingsactiviteiten! Ben je:

  • een recreatief duik(st)er die af en toe een leuke duik wil maken?
  • dive-hard die (weer of geen weer) iedere week opnieuw aan de waterkant staat?
  • tussen de 14 of 80 jaar?

Voel je thuis in onze vereniging! Bij duikteam DOLPHIN staan de leden (wij allemaal dus) centraal.

Leuke activiteiten

Het hele jaar door worden naast training, opleiding, oefenduiken en funduiken ook vele andere evenementen georganiseerd. Duikweekenden, duikdagen, BBQ, duikreizen, excursies en speciale duikervaringen en nog veel meer. Kijk maar eens evenementen om te zien wat we allemaal ondernemen. En natuurlijk mag, als de dagen op zijn langst zijn, de barbeque niet ontbreken! En wat te denken van een duikvakantie naar …..

Kortom voldoende ideeën om met de vereniging veel plezier aan de duiksport te beleven. (waarbij uiteraard voldoende ruimte voor individuele wensen aanwezig blijft!)

Bekijk evenementen

Opleidingen

Ieder jaar verzorgen we opleidingen voor beginnende duiker tot en met duik instructeur. Plezier, ontspanning en veiligheid staan hierbij centraal. Binnen onze vereniging hebben we meerdere enthousiaste en actieve instructeurs die alle NOB/CMAS, DAN en zelfs PADI opleidingen en specialisaties kunnen verzorgen. We oefenen van eind september tot eind maart op de vrijdagavond in zwembad de Zevenkampse Ring te Rotterdam. Hier praten we ook na de training onder genoot van een drankje en hapje nog even bij in de Brasserie.

Meer info

Fun duiken

In het zomer seizoen zijn we regelmatig te vinden in Zeeland waar we mooie Oosterschelde en Grevelinge duiken maken. Maar ook de Noordzee, Middellandse en Rode Zee zijn populaire duikbestemmingen die we als vereniging met enige regelmaat proberen te bezoeken.

Bekijk evenementen

Kennismaken

Kijk eens rond op deze site, als je nog vragen hebt of eens kennis wilt maken met ons duikteam neem dan gerust contact op of vraag meer informatie aan voor een proefduik!

Kom in contact